БИТОЛСКО КИСЕЛО МЛЕКО

Прво и омилено уште од 1952 година, вкус кој ги прави сите јадења повкусни и посвежи

Погледни

Баланс+ - За дигестивна рамнотежа

Пријателските бактерии кои ги содржи Баланс+ обезбедуваат поефикасно
апсорбирање на хранливите материи кои ги внесуваме.

Погледни

Битолски јогурт

Уживајте во семејните моменти на вкусна трпеза,
надополнета со богатиот вкус на Битолски јогурт.

Секогаш во кругот на семејството

Погледни

Битолско млеко

Квалитет кој расте со вас

Погледни
00 / 00
|
00 / 00
|

Вработените на Бимилк во голема волонтерска акција за зачувување на животната средина

На 2 јуни, по повод Светскиот ден на млекото – 1 јуни, кој компанијата Бимилк традиционално го одбележува на повеќе различни начин...

02.06.2018.

БИТОЛСКО КИСЕЛО МЛЕКО

Прво и омилено од 1952 година

18.06.2018.

Лидерот на македонското млекопроизводство Млекара АД Битола ги награди своите најдобри фармери

По повод Светскиот ден на млекото, 1 јуни, денес во Битола, Млекара АД Битола го организираше првиот „Ден на фармери рекордери на...

01.06.2018.

Бимилк советува: Купувајте млечни производи чувани на соодветна температура

Пазарувањето за дома е секојдневна рутина што секој од нас (кој повеќе, кој помалку) ја прави со уживање. Во маалските продавници,...

15.05.2018.

Со една чаша Balans+ секој ден – здравје и енергија во текот на целата година

Здравите навики се обврска за секој од нас во секоја сезона, особено во денешниот, динамичен начин на живеење. Брзите секојдневија...

09.05.2018.
00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal