КАКО ДА УЧЕСТВУВАТЕ

1

КУПЕТЕ ПРОИЗВОДИ

од брендот Битолско во вредност од 70 денари (јогурт, млеко, кисело млеко, павлака, путер, чоколадно млеко и сладоледи)

2

ИСПРАТЕТЕ ГО КОДОТ

и времето од фискалната сметка преку СМС на 149 499

Цена на СМС порака: 5,9 ден.

3

УЧЕСТВУВАЈТЕ

во наградната игра на БИМИЛК

или пријавете се бесплатно тука на нашата страна

Траење на наградната игра: 02.05.2022 – 26.06.2022 Неделните извлекувања се секој понеделник во 12 ч. Извлекувањето на главната награда е на 27.06 во 12 ч.

Пополнете ја online формата
и учествувајте во наградната игра

Со притискање на ‘ИСПРАТИ’ се согласувам
оваа веб страна да ги собира и складира моите податоци.
Ја почитуваме вашата приватност. Сите податоци ќе бидат доверливи.
Погледнете ја нашата Политика за приватност

ПРОИЗВОДИ

Битолски
јогурт

Битолски
густ јогурт

Битолски
light јогурт

Битолско
УХТ млеко

Битолско свежо
млеко +Д3 витамин

Битолско
чоколадно млеко

Битолски
путер

Битолскa
павлака

Битолско
кисело млеко

Битолски сладолед со 10 витамини

Во наградната игра учествуваат сите пакувања од:

• Битолски јогурт • Битолски ryст јоryрт • Битолски light јогурт • Битолско УХТ млеко
• Битолско чоколадно млеко • Битолско свежо млеко +ДЗ витамин • Битолски путер
• Битолска пaвлака • Битолско кисело млеко • Битолски сладолед со 10 витамини

НАГРАДИ

ГЛАВНА НАГРАДА
Toyota Corolla HB 1.8 HSD 122ks
(Hatchback) x1 (перла сребрена боја)

iPhone 13
128GB
x16

LED smart TV -
Philips 43"Full HD
x16

Пакет производи -
Битолско млеко
3,2% 1L x 12
x37

Честитки за
среќните добитници

добитници на
неделни награди

ДОБИТНИЦИ ОД ПРВОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
09.05.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Александар Спироски38970793xxxiPhone
Оливера Павлова38970347xxxiPhone
Наташа Анѓелковска38978455xxxLED smart TV
Катерина Тодорова38975308xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ВТОРОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
16.05.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Сашка Младеновска38975457xxxiPhone
Даниела Даиловска38970397хххiPhone
Ивона Чавкоска38978622хххLED smart TV
Тања Стојановска38970259хххLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ТРЕТОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
23.05.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Ајнур Ибраимова38970532xxxiPhone
Мери Звездакоска38978227xxxiPhone
Наташа Димковска38975740xxxLED smart TV
Ангела Трендафилова38975405xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ЧЕТВРТОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
30.05.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Катерина Гулабовска38976444xxxiPhone
Александар Божиновски38975846xxxiPhone
Игор Филиповиќ38975721xxxLED smart TV
Јулија Aрсова38978296xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ПЕТТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
06.06.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Валентина Трајчевска38978759xxxiPhone
Томислав Петровски38975225xxxiPhone
Александар Спасовски38978384xxxLED smart TV
Тодорка Арапаческа38976543xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ШЕСТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
13.06.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Милена С. Димитриеска38977914xxxiPhone
Гоце Огненовски38976408xxxiPhone
Катерина Петрушевска38978219xxxLED smart TV
Елена Д. Јосифовска38975215xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД СЕДМО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
20.06.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Билјана Нушева38972306xxxiPhone
Жаклина Величовска Ивановска 38978365xxxiPhone
Нора Бајрами38971291xxxLED smart TV
Оливера Поп Кочова Здравсковски38971200xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ ОД ОСМО ИЗВЛЕКУВАЊЕ
27.06.2022

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈНАГРАДА
Мартина Ѓорѓиевска Камчева38971363xxxiPhone
Ивица Соколовски38970288xxxiPhone
Наташа Тодороска38976645xxxLED smart TV
Тилчо Јефремов38970213xxxLED smart TV

ДОБИТНИЦИ НА ПАКЕТ ПРОИЗВОДИ БИТОЛСКО МЛЕКО

ИМЕ И ПРЕЗИМЕТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ
Роберт Ристов38971288xxx
Марија Пеовска38975704xxx
Билјана Гинова38971730xxx
Билјана Костовска38970336xxx
Аце Јованоски38979221xxx
Симе Јовчески38970504xxx
Љупка Ѓеоргиева38971379xxx
Мартина Цветановска38978424xxx
Жаклина Митреска38977932xxx
Билјана Марковска38975410xxx
Нада Марициќ38975203xxx
Елена Ј. Стојанова38972644xxx
Диме Ризов38970520xxx
Александар Ѓорѓиоски38970230xxx
Добрила Коцевска Миткова38978311xxx
Владимир Андревски38975222xxx
Марија Ѓорѓиева38978339xxx
Љупчо Маркоски38970568xxx
Билјана Андоновска38970633xxx
Дарко Мартиновски38978353xxx
Нико Нака38971211xxx
Максим Матев38975400xxx
Марија Митевска38970317xxx
Андријана Симовска38970716xxx
Илона Копров38976453xxx
Сотир Котевски38974223xxx
Анче Партенова38976483xxx
Милица Николиќ38975535xxx
Антигона Попеска38971371xxx
Оливер Трпков38975605xxx
Моника Макеска38978207xxx
Маја Станкоска38978317xxx
Слободанка Велеска38970870xxx
Наташа Блажевска38971866xxx
Влатко Трендевски38978932xxx
Ивана Кочиева38975340xxx
Христина Стефаноска38970488xxx

добитник на
главната награда

Јана Постоловска 38970298ххх

ви благодариме
за учеството!

KОНТАКТ

Тука сме да одговориме
на сите ваши прашања
околу наградната игра!

E-MAIL:
marketing.info@bimilk.mk

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ:
02 3109 275