|
00 / 00

Моја Кравица пудинг чоко 125g

Моја Кравица пудинг ванила 125g

Моја Кравица млеко за кафе 1l

Моја Кравица Чоколадно млеко 250мл

Моја Кравица чоколадно млеко 300ml

Моја Кравица чоколадно млеко 500ml

Моја Кравица чоколадно млеко 1л

Моја Кравица чоколадно млеко

Моја Кравица чоколадно млеко бело чоколадо 300ml

Моја Кравица чоколадно млеко чоко банана 250ml

Моја кравица милкшејк ванила

Моја кравица милкшејк јагода

Моја кравица милкшејк кекс

Моја Кравица млеко без лактозa 1l

Моја Кравица павлака за готвење 250ml

Моја кравица павлака за готвење 500ml

Моја кравица крем сир​

Моја Кравица путерче 10g

Информација за производот
Видео Кампањи
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица пудинг чоко 125g
125g
3%
180 дена
20 парчиња
3,2g
17g
458kJ/109kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица пудинг ванила 125g
125g
3%
180 дена
20 парчиња
2,9g
17g
449kJ/107kcal
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување (ТП)
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица млеко за кафе
1 литар
3,8
7 месеци од датумот на производство
12 х 1L
3g
4,5g
246kJ/64kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко
250ml
1%
120 дена. Да се чува на собна температура
24 x 250ml
3,3g
10g
263kJ / 62kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко
300ml
1%
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура .
6
3,3g
10g
264kJ/62kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко
500ml
1%
Производот трае 150 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура .
6
3,3g
10g
264kJ/62kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко
Комбиблок 1L
1%
120 дена. Да се чува на собна температура
12 x 1L
3,3g
10g
264kJ / 62kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко бело чоколадо
300ml
1%
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура .
6
3,3g
9,5g
260kJ/60kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица чоколадно млеко чоко банана
250ml
1%
Производот трае 150 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура .
24
3,4g
9g
248kJ/59kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја кравица милкшејк ванила
235ml
1,5%
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура.
24x235ml
3,3 g
10g
282kJ/67kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја кравица милкшејк јагода
235мл
1.5%
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура.
24x235ml
3,3 g
10g
282kJ/67kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја кравица милкшејк кекс
235ml
1,5%
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура.​
24x235ml
3,3 g
10g
282kJ/67kcal
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица млеко без лактоза
TB 1l
1,5g
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на собна температура. По отворање да се чува на температура од 0-6°C.
12
3g
4,4g
181kJ/43kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица павлака за готвење
Tetra brik Crystal 250ml
20g
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C
24
2,4g
4,1g
850,5kJ/206kcal
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица павлака за готвење
Tetra brik 500g
20g
Производот трае 120 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C дo +8°C
12
2,4g
4,1g
850,5kJ/206kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Моја кравица крем сир
150g
60%
Производот трае 90 дена од денот на производство. Да се чува на температура од 0°C до +8°C .
6 х 150g
5,2g
3,3g
1032kJ/250kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Моја Кравица путерче
10g
82%
Производот трае 90 дена од денот на производство. Да се чува на температура до +5°C
50
0,65g
0,66g
3056kJ/743kcal
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal