За среќно и здраво детство - Бимилк го отвори Битолското детско игралиште

26.09.2022.

Да го отвориме заедно новото Битолско детско игралиште и да растеме безгрижно

Битола има ново детско игралиште за среќно и безгрижно детство и здраво растење. Ова рекреативно катче е донација од компанијата Б...

23.09.2022.

Модерната технологија ја почнува својата експанзија во македонското млекопроизводство

Бимилк и УСАИД со заеднички проект за модернизација на малите и средни фарми

15.09.2022.

Бимилк со донација во 10 основни училишта низ земјата, за успешен почеток на учебната година

05.09.2022.

Освежете се ова лето со новиот Бимилк Ајран!

16.08.2022.

Бимилк продолжува да наградува, главното извлекување ќе биде на 27 јуни

23.06.2022.

Mисијата на Бимилк е создавање на квалитетен и безбеден производ, секогаш достапен до потрошувачот!

23.06.2022.

Започна големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“

13.05.2022.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal