00 / 00
|

Бимилк повторно ги изненади првачињата и им посака сладок почеток на учебната година

Датум на објавување 07.09.2018.

Кон желбите за среќен и успешен почеток на учебната година, и оваа година се приклучува Бимилк, подарувајќи им на првачињата ширум Македонија мало внимание за сладок почеток на нивното образовно патување.

 

Имено, Бимилк и оваа година продолжува со подарување на омиленото чоколадно млеко „Моја Кравица“, како и пригодни подароци за првачињата од 34 основни училишта од 15 градови во Македонија, меѓу кои се и Скопје, Битола, Прилеп, Охрид, Струга, Куманово, Тетово, Кичево, Струмица, Штип, Велес, Кавадарци, Неготино, Гевгелија и Радовиш.

 

При посетата во ОУ „Коле Канински“ во Битола, Полексена Јанкуловска, маркетинг-менаџер во Бимилк, рече:

 

„Им посакуваме среќна и успешна учебна година на сите ученици, а особено на оние најмалите што тукушто го започнуваат своето патување во формалното образование. Се надеваме дека со ова мало внимание успеавме да ја надополниме нивната возбуда и среќа за новите почетоци. Сигурни сме дека овие мали, умни глави ќе бидат посветени, одговорни и успешни, а нашиот апел до нив е да продолжат да ги практикуваат добрите навики, како што е редовната консумација на млеко и млечни производи за нивниот правилен раст и развој“.

 

Со полниот вкус на вистинско чоколадо во комбинација со најквалитетното млеко и без конзерванси, чоколадното млеко „Моја Кравица“ со години претставува омилена слатка напивка за сите генерации, а истовремено е и идеално решение за внесување на потребната количина витамини и хранливи состојки неопходни за правилен раст, развој и нормално функционирање на метаболизмот на децата.

 

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal