00 / 00
|

Бимилк традиционално наградува: Лојалните и посветени вработени градат успешни компании

Датум на објавување 26.10.2023.

Награди за посветена работа и лојалност добија 19 вработени во Битолска млекара. Компанијата традиционално ги наградува сите свои вработени кои ќе исполнат 10, 20 и 30 години континуиран стаж. Јубилејните награди за вработените кои ќе достигнат одреден период во компанијата се начин да се искаже благодарноста за досегашната посветеност, професионалност и лојалност и да се истакне нивната индивидуална и колективна вредност за компанијата.

И оваа година наградите на вработените им беа доделени на пригодна свеченост од страна на генералниот директор, Ѓорѓи Петрушев.

„Бимилк е компанија каде вработените се ценат како најголема инвестиција и нивната улога во работата на компанијата високо се вреднува. Во текот на годините секој од нив го дал својот максимален придонес, во време, знаење, вештина, професионалност и посветеност. Овој однос на лојалност во Бимилк се надградува со инвестирање во вработените за зголемување на нивното задоволство од работната атмосфера, преку мотивирање на разни начини, обуки, доквалификации и можности за развој. Наградувањето за годините посветена работа и лојалност е уште еден начин за потврдување на односот што како компанија го имаме кон вработените, а задоволните вработени и талентираните тимови создаваат успешни компании“, истакна генералниот директор Ѓорѓи Петрушев.

Како дел од програмата за стимулирање на вработените и зголемување на нивното задоволство, оваа година наградени се вкупно 19 вработени, од кои шест вработени одбележуваат 30 години работа во Бимилк, единаесет се наградени за 20 години и двајца се наградени за 10 години работа.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal