00 / 00
|

Нови Баланс+ функционални оброци од Бимилк

Датум на објавување 24.06.2014.

Бимилк ја збогати линијата на „Баланс+“ пробиотскиот јогурт со нови „Баланс+“ оброци со три различни вкуса. Отсега потрошувачите освен класичниот „Баланс+“ пробиотски јогурт ќе можат да изберат и „Баланс+“ со сува слива и трици, „Баланс +“ со јаболко, цимет и ванила и „Баланс+“ со круша и смоква.

Вбројувајќи се во редот на функционални производи, „Баланс+“ оброците се пробиотски ферментирани млечни производи збогатени со хранливи состојки и растителни влакна кои произлегуваат од природните својства на сливата, крушата, јаболкото и смоквата. Секој од „Баланс+“ оброците содржи единствена комбинација на овошни парчиња избалансирани во кремастата структура на јогуртот.

Покрај основната функција и улога која ја имаат во намалувањето на дигестивните тегоби и подобрување на цревната флора, Баланс+ оброците придонесуваат и за надополнување на енергетските потреби, за активен метаболизам и виталност на организмот. Тие се во функција на денешното динамично секојдневје и одговор на потребата од здрав и вкусен појадок или ужина.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal