00 / 00
|

Освежете се ова лето со новиот Бимилк Ајран!

Датум на објавување 16.08.2022.

Ајранот е познат како напиток посебно потребен во жешките летни денови, затоа што освежува и дава енергија. Познат е како здрав и хранлив млечен производ чиј состав е богат со минерали и електролити, кој помага во надокнадувањето на изгубената вода и сол во организмот.

Бимилк Ајран е совршениот млечен напиток за летните горештини, има одличен сооднос на соленкаст и прекрасен освежителен вкус специфичен за ферментираните производи. Бимилк во изминатиот период го создаде ова ново портфолио идеално наменето за овој период од годината, кој според првичните оценки на потрошувачите , е освежителен и она што го издвојува од останатите е избалансираниот вкус на соленост. Создаден е според традиционален рецепт од најквалитетниот јогурт, а идеалниот вкус е постигнат со правилно дозирање на состојките.

Со новиот производ Бимилк уште еднаш го проширува портфолиото на кисело-млечни напитоци со истакнати здравствени придобивки и со докажано благотворно дејство врз процесите во организмот. 

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal