00 / 00
|

Вработените на Бимилк во голема волонтерска акција за зачувување на животната средина

Датум на објавување 02.06.2018.

На 2 јуни, по повод Светскиот ден на млекото – 1 јуни, кој компанијата Бимилк традиционално го одбележува на повеќе различни начини, вработените во млекарницата учествуваа во голема акција за зачувување на животната средина и за обезбедување зелена иднина за следните генерации.


Во акцијата беа вклучени голем број вработени што, на волонтерска основа, во дворот на млекарницата засадија повеќе садници дрвја, со што компанијата уште еднаш ја покажува својата посветеност во доменот на одговорното работење, но и своето внимание кон еколошките прашања, како важен сегмент за заедницата во која дејствуваме.


Со овој чин, Бимилк, како општествено одговорна компанија, сака да ѝ обрне внимание на јавноста за значењето и за потребата од здрава животна средина, но и за посветеноста на секој еден вработен во компанијата што го живее компанискиот дух и што придонесува за општото добро на идните генерации.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal