Верните потрошувачи на Битолска млекара во посета на фабриката

Вчера, на 15.11.2018 година, Битолска млекара организираше „отворен ден“ за своите лојални потрошувачи и за сите заинтересирани гр...

19.11.2018.

Бимилк ги отвора вратите за своите потрошувачи

По повод Светскиот ден на квалитет, кој секоја година се одбележува во ноември, Бимилк ги отвора вратите за своите верни потрошува...

08.11.2018.

Брзо и лесно мени за студени есенски денови

Во есенските денови, кога сите се фокусираат на подготвување зимници и потешки јадења, изненадете ги вашите гости со едноставно ме...

06.11.2018.

Главно јадење, десерт или едноставен сос? Една состојка во сите комбинации!

Битолска павлака – омилена со секој оброк

31.10.2018.

Потребна е постојана едукација и надградба за достигнување висок квалитет во млекопроизводството

Битолска Млекара како пример за добар деловен партнер

31.10.2018.

Јуниор програмата на ИФФК „Браќа Манаки“ под покровителство на Бимилк

Во рамки на Јуниор програмата на 39-тото издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, кој се одржува од...

25.09.2018.

Бимилк отвори уште една Balans+ Зона!

Ново спортско-рекреативно катче за битолчани

14.09.2018.

Бимилк повторно ги изненади првачињата и им посака сладок почеток на учебната година

Традицијата со Моја Кравица продолжува

07.09.2018.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal