РАСТЕМЕ ЗАЕДНО - БИМИЛК И СОС ДЕТСКО СЕЛО ЈА ПРОДОЛЖУВААТ СОРАБОТКАТА ПРЕКУ СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО

10.04.2023.

Омилените вкусови одат заедно

Моја Кравица чоколадно млеко и Чоко стоби со неодолива понуда

16.03.2023.

Започна поделбата на јуници, 164 од вкупно 496 јуници се поделени кај фармери низ цела Македонија

Битолска млекара со инвестиција од 1.2 милиони евра за фармерите

14.03.2023.

Битолска млекара со намалени цени на најпродаваните млечни производи

06.03.2023.

Инвестиција од 1,2 милиони евра на Бимилк за фармерите

Набавка на 500 висококвалитетни јуници со цел стабилизација на млекопроизводството во земјата

20.12.2022.

Млекопроизводството во Македонија се модернизира, пристигна уште еден робот за измолзување

08.12.2022.

За среќно и здраво детство - Бимилк го отвори Битолското детско игралиште

26.09.2022.

Да го отвориме заедно новото Битолско детско игралиште и да растеме безгрижно

Битола има ново детско игралиште за среќно и безгрижно детство и здраво растење. Ова рекреативно катче е донација од компанијата Б...

23.09.2022.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal