Битолска павлака – Омилена со секој оброк
Битолска павлака се користи за готвење, како прилог и намаз. Често се користи за подготовка на салати, може да се додаде во богати супи, а со задоволство се мачка на сендвичи. Овој незаменлив гарнир од млечни производи додава освежителен, киселкаст вкус и повкусна текстура на секој оброк. Битолска павлака омилена со секој оброк!
Битолска кисела павлака: калории и нутритивен состав во 100g производ
Млечни масти | Протеини | Јагленихидрати | Енергетска вредност |
---|---|---|---|
20g | 2,9g | 3,7g | 863kj / 206kcal |
Битолска павлака 20% мм: состав и нутритивни вредности во 100g
Практични пакувања на павлака за сечии потреби
Отворете Битолска павлака 180g со утринскиот омлет или збогатете го омилениот сендвич со кремаст слој, користејќи ja како намаз. Со пакувањето од 400g, можете да направите неодолив сос за начос, или да додадете идеална доза киселост во јадења како спанаќ итн. Доколку подготвувате поголема гозба и готвите за семејството и пријателите, пакувањето од 700g е идеален избор. Прилагодете ја количината на вашите потреби и создадете вкусни јадења со Битолска кисела павлака.