Вести

Вестите од компанијата Бимилк се тука да ве информираат! Бидете во тек и бидете први што ќе дознаете за новите производи од нашата палета, како и за другите новости од нашата компанија. Нам ни е важно сите љубители на млечните производи да бидат информирани, како и да станат и останат составен дел од семејството Бимилк.

Избрани текстови

Останати текстови

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.