Кампањи

Добредојдовте на страницата со вести за кампањите на компанијата Бимилк. Тука ќе најдете информации кои ќе ве приближат до нашите најнови маркетинг иницијативи. Прочитајте повеќе за значајни инвестиции, лансирање на нови производи кои ги задоволуваат европските стандарди и други релевантни вести за кампањите кои ги иницираме.

Избрани кампањи

Останати кампањи

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.