Сертификати

Нашата посветеност се рефлектира во признатите сертификати кои го потврдуваат супериорниот квалитет на нашите производи. Секој сертификат е уникатна приказна за вниманието и грижата што ги вложуваме во сите сегменти на нашиот бизнис. Запознајте ги стандардите на Бимилк и дознајте зошто ни веруваат милиони луѓе.

ISO 22000

Политика за квалитет, безбедност на хран

Домашни производи по светски стандарди

Откријте ја нашата посветеност за врвен квалитет преку сертификати како Халал, HACCP и ISO стандарди. Со повеќе од 7 децении традиција, БИМИЛК поставува глобални стандарди во производството, ја потврдува посветеноста на заштитата на животната средина и гарантира безбедност и здравје за секое семејство.
Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.