Certifikata

Angazhimi ynë për përsosmëri pasqyrohet në certifikatat të njohura të cilat e vërtetojnë cilësinë superiore të produkteve tona. Çdo certifikatë përfaqëson një tregim unik për vëmendjen dhe kujdesen të cilët në e investojmë në të gjitha segmentet e biznesit tonë. Njihuni me standardet e Imlek-ut dhe zbuloni pse na besojnë milion njerëz.

ISO 22000

ISO 45001

Politika për cilësinë, sigurinë ushqimore

Produkte vendase sipas standardeve botërore

Zbuloni përkushtimin dhe angazhimin tonë për cilësinë e lartë përmes certifikatave si Halal, HACCP dhe ISO. Me më shumë se 6 dekada traditë, BIMILK i vendos standardet globale në prodhimin, konfirmon përkushtimin për mbrojtjen e mjedisit dhe garanton siguri dhe shëndet për çdo familje.
Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.