Bimilk

Kompania Bimilk ekziston në tregun nga viti 1952 dhe gjatë viteve përfaqëson një sinonim të tradicionalitetit, produkteve cilësore të qumështit dhe punës së suksesshme së biznesit. Spektri i gjerë të produkteve na ka sjellë numër i madh të klienteve besnike, dhe parimeve biznese në të cilave u përmbahemi nga themelimi, janë falës ekipit ynë të eksperteve më të mirë, siç edhe numrit të madh të bashkëpunimeve me të cilët jemi shumë të krenar. Njihuni me vlerat dhe produktin tonë.

Lajme nga kompania Bimilk

Receta jonë për sukses

Produkte të qumështit me cilësi më të lartë

Produktet e qumështit nga Bimilk përmbajnë qumësht të cilësisë më të lartë, i cili ne e blejmë nga fermerët tanë kooperative. Ne ofrojmë produktë të qumështit që i plotësojnë standardet dhe kriteret evropiane për cilësi.

Personel dhe prodhim profesional

Ekipi ynë përmbahet nga personeli profesional që më bashku me teknologjinë moderne është i përgjegjëshëm për përmirësim të vazhdueshëm të prodhimit. Bilmilk është kompani më traditë të gjatë, por nëpër biznesit të saj, me kenaqësi i pranoi rinitë dhe i ndoqi trendet moderne.

Kujdes për mjedisin jetësor

Qumështorja SHA Bitola punon vazhdimisht në përmirësimin e mbrojtjes së mjedisit jetësor, përcaktimin e qëllimeve dhe projekteve, por edhe organizimin e trajnimeve për punonjësit e saj me qëllim që vazhdimisht ta rrisë nivelin e vetëdijes së tyre për këtë themë shumë e rëndësishme.

Marka të dalluara nga Bimilk që ju pëlqejnë

Markat Bimilk janë të krijuar me qëllim t’i kënaqësin nevojat e të gjithë familjes. Duke filluar nga produktet e qumështit е cilat zbukurojnë tavolinat tuaja për dekada, nëpër jogurteve e pemës së luajtur Jogood, markës sportive Protein, deri të kafeja Flert e krijuar për mëngjesët e bukura – markat e Bimilk-ut janë të krijuara për njerëzit e të gjitha moshave, stilevetë jetesës dhe shijave.

Play Video

Më shumë se 80 produkte të qumështit - për shijen e të gjithëve

Kompania Bimilk kujdeset absolutisht për çdo klient dhe për atë shkak ofron një palëtë të produkteve – për shijën e të gjithëve. Ofertat jonë përbëhen nga produktet e qumështit standarde, portfolio Balans+ i dedikuar atyre që kujdesen për tretjen e mirë e ushqimit, produktet pa laktozë, produktet organike e qumështit siç edhe shije të ëmbla. Më shume se 80 produkte të qumështit Bimilk kanë gjetur rrugën drejt tavolinave dhe frigoriferëve tuaja.

Pakëtim praktik dhe origjinal

Marka jonë tregtare në pakëtimin është çupa e Manastirit! Megjithatë, linjat e veçanta të produkteve tona, siç janë Balans +, Jogood ose Protein, karakterizohen me pakëtim të dizajnuar origjinal dhe praktik, i cili në shumicën e rasteve mund të konsumohet „në lëvizje“ – duke shкuar në rrugë.
Slide
Slide

Regjistrohu për buletin e Bimilk-ut!

Qëndroni në rrjedhë me të rejat më e fundit nga Bimilk. Bëhuni i pari që do të mësojnë më shume për promovimet, lajmet e reja dhe produktet e reja që ne po përgatisim për ju!

    Scroll to Top

    Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.