Pudingët janë një nga ëmbëlsirat më të shijshme dhe më të njohura në mbarë botën, e dashur nga të gjithë brezat, nga fëmijët tek të rriturit.
Fëmijët e duan veçanërisht pudingun, veçanërisht atë me shije çokollatë ose vanilje, ose dredhëz. Pikërisht pudingët nga marka “Moja Kravica” janë të disponueshme në këta shije.
Ata janë një ëmbëlsirë e shpejtë dhe pavarësisht se mund të jenë një ëmbëlsirë më vete, mund të jenë edhe pjesë e krijimeve të ndryshme të ëmbla.
„Moja Kravica“ pudingu i vaniljes ka një teksturë të butë dhe kremoze, me një aromë dhe shije të veçantë vanilje. Kjo ëmbëlsirë është praktike për t’u shijuar shpejt në shtëpi ose për t’u marrë, dhe shpesh përdoret si bazë për krijime të ndryshme të ëmbla si pirgje frutash, tortët me puding ose ëmbëlsira. Është i disponueshëm në një gotë prej 125 g.
„Moja Kravica“ pudingu i çokollatës ka një teksturë të pasur kremoze me një aromë dhe shije intensive çokollate që vjen nga aromat e kakaos dhe çokollatës. Shpesh përdoret si bazë për krijime të ndryshme të ëmbla, si ëmbëlsira me çokollatë, mbushje me çokollatë për ëmbëlsira të shpejta dhe ëmbëlsira të ngjashme. Falë disponueshmërisë së gjerë dhe përgatitjes së thjeshtë, pudingu me çokollatë është i preferuari nga adhuruesit e çokollatës të të gjitha moshave, por veçanërisht tek fëmijët. Është i disponueshëm në një gotë prej 125 g.
„Moja Kravica“ pudingu i dredhëzes do t’ju kujtojë gjithmonë në kënaqësinë me fruta dhe pranverën aromatike. Mund të përdoret për të përgatitur një shumëllojshmëri ëmbëlsirash dhe tortash, dhe është i shkëlqyer për konsumim të përditshëm, sepse përbëhet nga qumështi më cilësor dhe shija freskuese e dredhëzes.
Mund t’i gjeni në marketet pranë jush dhe me siguri ta shijoni shijen e parezistueshme që do t’ju rikthejë në fëmijëri.
Pse proteina e qumështit është e rëndësishme për trupin tonë: Sa dozë është e mjaftueshme?
Logjikisht, proteinat e qumështit gjenden në mënyrë natyror në produktet e qumështit: djathë, gjalpë, hirrë, jogurt…Por, është shumë dobishme të behet dallim midis dy termave: proteina në produktet e qumështit dhe protein qumështi.
Kur themi proteina në qumësht, nënkuptojmë proteinat natyrale në produktet ushqimore, dhe kur përdorim termin “proteina qumështi”, zakonisht i referohet përbërësve të thatë shumë të vlefshme, të cilët kanë përparësi të shumta funksionale dhe ushqyese dhe që nxirren nga produktet e qumështit.
Për shkak të përfitimeve që sjellin, ato shpesh konsumohen si suplemente dietike.
Nëse edhe ju dëshironi ta rrisni marrjen e proteinave – ky tekst do të shërbejë si një udhëzues i shkëlqyer për një nga llojet më të zakonshme të proteinave! Mësoni gjithçka për proteinat e qumështit, përfitimet e tyre dhe pudingun fenomenal të bërë prej baza e tyre, më poshtë.