Djathë Grek Grekos

Djathi Grek Grekos karakterizohet me një teksturë të butë dhe një shijë të plotë dhe luksoze. Mund të hahet si një shtojcë në mëngjes apo darkë, por mund të përdoret edhe për byrekë, proja, pastat si edhe në omëletë apo sallata. Djathërat Grekë janë plesë nga simbolet e kuzhinës Greke dhe mesdhetare, dhe djathi Grekos është përfaqësuesin e tyre më i mirë. Ndjeni shijen e vërtetë të Mesdheut dhe zbuloni tërheqjen e tërë të djathit Grek të vërtet luksoz.

100g Djathë Grek Grekos përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
14,5g 11g 2g 758 kJ / 183 kcal

Djathë Grekos - kënaquni shijes

Prodhimi i djathit grek Grekos kryhet në mënyrë tradicionale, me metoda moderne dhe përdorim i qumështit të cilësisë së jashtëzakonshme. Mënyra e prodhimit pasqyron me vëmendjen për çdo detaj, duke rezultuar në djathëra që ofrojnë një balancë ideal të shijeve dhe teksturave.

Djathërat grekë rrezatojnë me aroma karakteristike dhe shtresa të pasura kremoze, duke e bërë çdo kafshatën një kënaqësi të vërtetë gastronomike. Përdorimi i djathit Grekos në gatime të ndryshme greke dhe ndërkombëtare pasuron më tej përvojën e kuzhinës, duke e bërë këtë djathë një zgjedhje të shkëlqyer për gustatorët e vërtetë.

Pakëtim praktik i djathit Grekos në madhësive të ndryshme

Ambalazhi është i përshatur për nevoja të ndryshme kulinare, si edhe për amvisërat me më të madh apo më të vogël numër i anëtarëve. Djathi i plotyndyrshëm i butë, Grekos, është i disponueshëm në pakëtime praktike prej 250g dhe 500g.

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.