Gjalpë Moja kravica - baza e të gjithave pjata,ngrëna të mira

Gjalpi Moja kravica – baza e të gjithave pjata të mira. Ky gjalpë është i pasur, i shijshëm dhe i lëngshëm. Përdoret për tiganisje, si përbërës në ëmbëlsira, torta dhe pasta ose receta të tjera të shijshme.

Gjallpë - një përbërës, mijera pjata

Po thuajse nuk ekziston një përbërës më e univerzale së gjalpit.

Gjalpi Moja kravica përfaqëson një mysafir të mirëpritur në secilën tryezë dhe çdoherë të preferuar në bashkimin e ngrënës së tjetër. Nga mëngjesa, tek drekë të shpejt, madje edhe darkë – mund të përdoret në po thuajse në secilën pjatë. Për recetat më të thjeshta, si vezet e skuqura, si edhe për ato më të komplikuara, si ëmbëlsirat me më shume shtesa apo delikatese franceze. Në ngrënat e kripura apo e ëmbla – ky gjalpë është të mirëpritur kudo.

Çdoherë kur dëshironi një shije më te pasur të ushqimeve të skuqura, zëvendësoni vajin që përdorni zakonisht dhe vendosni gjalpë Moja Kravica. Kur dëshironi ta bëni shijen e tortës më të pasur dhe strukturën më të lëngshme – zëvendësoni margarinën me gjalpë Moja Kravica.

Ndjeje ndryshimin.

Gjalpi Moja kravica ka një shije të plotë dhe përmbledhja e pacen ushqyese, pra ju do ta konsumoni pa kujdesa e ndërgjegjes..

Përbërja e gjalpit - tabela me vlerat ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
82g 0,65g 0,66g 3056kj/743kcal

Gjalpë Moja kravica - pakëtime praktike për nevoja të kuzhinës së të gjithëve

Gjalpi Moja Kravica është një produkt krejtësisht natyror. Pa aroma, ngjyra apo shije artificiale. Gjalpë i vërtetë, i bërë sipas një recetë tradicionale. Shije e pasur dhe teksture ideale.

Për shkak të përbërjes së tij natyrore, ruajeni gjalpin në një vend të errët dhe të ftohtë (mundësisht në frigorifer). Afati i durimit është 100 ditë. Duke pasur na parasysh që gjalpi ka një afat të durimit shumë të kufizuar, ne e kemi bërë në dispozicion në disa madhësitë, në mënyrë që të gjithë të mund ta japin brenda afatit të durimit.

Për sfida kulinare edhe më të mëdha dhe për të gjithë ata,ato që e përdorin shpesh, e kemi krijuar pakëtimin prej 200g, për receta më të vogla kemi krijuar pakëtim prej 125g, dhe për vetëm një ose dy tiganisja në vend të vajit, ose ndonjëherë për lyerje gjalpë në bukë – pakëtimi është prej 10g.

Pyetjet më të shpeshta për gjalpë Moja kravica?

Gjalpi është një produkt të qumështit të bërë nga kremi i pasterizuar. Është bërë nga kremi i qumështit të lopës, dhe besoni ose jo – për një kilogram gjalpë na duhen 20 litra qumësht yndyrë – plotë. Kjo e vendos gjalpin në listën e produkteve të qumështit me përqendrim më të lartë të qumështit!

Gjalpi, me një shije të plot dhe të pasur, është një produkt i detyrueshëm i kuzhinës së çdo pastiçerie të madhe dhe restoranteve më elitare në botë.

Absolutisht!

Gjalpi është i përshatshëm për tiganisje dhe ka një pikë të lart tymi, kështu që derisa ju skuqeni në temperatura më të ulët prej 170°C, ju dini se ju e keni bërë zgjedhjen e shëndetshme!

Në gjalpin janë të pranueshme vitmanina në mënyrë natyrore, dhe nutricionistët edhe më shumë i konsidërojnë yndyrat qumështi për me të shëndetshme nga yndyrat bimore. Do më thënë, gjalpi nuk është vetëm i përshtatshëm për tiganisje, të paqen i sjijshëm , por është edhe i rekomanduar nga nutricionistëve për ushqim të shëndetshëm!

Ju këshillojmë vetëm të keni kujdes në sasinë. Si çdo ushqim të pasur me yndyra, edhe ai është i pasur me kalori, prandaj përdorni lirisht në bazë ditore, por na sasinë e kufizuar.

Në të gjitha artikujt e shënuara, gjalpi fiton!

Për atë shkak në çdo pastiçëri elite përdoret vetëm gjalpë, dhe jo margarinë. Përveç kësaj, gjalpi është një produkt plotësisht natyror, dhe si i tillë – ai nuk ka trans yndyra të cilat jane të prodhuar në fabrikë dhe gjenden në margarinën..

Nëse jeni të interesuar për të zbuloni edhe më shumë për dallimet midis gjalpit dhe margarinës, lexoni më shumë në tekstin.

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.