Fushata

Mirë se vini në faqen e lajmeve të fushatës së kompanisë Bimilk. Këtu do të gjeni informacionet më të fundit që do t’ju afrojnë me iniciativat tona më të reja të marketingut. Lexoni për investimet e rëndësishme, lançimin e produkteve të reja që plotësojnë standardet evropiane dhe lajme të tjera relevante për fushatat që ne iniciojmë.

Kampanjat e shquara

Kampanjet e tjera

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.