Puding vanilje dhe puding çokollatë Moja kravica

Pudingët janë deserta të shijshme dhe të njohura në mbarë botën. Përfaqësojnë një kënaqësi të shpejtë dhe mund të jenë një ëmbëlsirë më vete, por edhe pjesë e krijimeve të ndryshme të ëmbla. Dy shijet më të njohura të pudingut janë pudingu i vaniljes dhe pudingu me çokollatë, dhe pudingët Moja Kravica janë të disponueshme pikërisht në këto shije. Ëmbëlsirat e parezistueshme jo vetëm që kënaqin dëshirën tonë për diçka në mënyrë të shpejtë dhe të shijshme, por edhe na kujtojnë në momentet e ngrohta dhe këndshme nga fëmijëria.

100g Puding vanilje Moja kravica përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
3% 2g 17g 449 kJ / 107 kcal

Puding vanilje Moja kravica

Pudingu i vaniljes Moja Kravica ka një strukturë të lëmuar dhe kremoze, me një aromë të veçantë vanilje. Kjo ëmbëlsirë është praktike për t’u shijuar shpejt në shtëpi ose për t’u marrë, dhe shpesh përdoret si bazë për krijime të ndryshme të ëmbla si pirgje frutash, tortë me puding ose ëmbëlsira. Pudingu me vanilje Moja Kravica është i disponueshëm në një gotë prej 125 g.

Puding me çokollatë Moja kravica

Pudingu me çokollatë Moja kravica ka një strukturë kremoze të pasur me shije intensive çokollate, e cila vjen nga aromat e kakaos dhe çokollatës. Shumë shpesh përdoret si një bazë për krijimet e ndryshme të ëmbëlsirave, si ëmbëlsira me çokollatë, mbushje çokollate për tortët e shpejta dhe kënaqësie të tjera të ëmbël. Duke falëndëruar e disponueshmërisës së saj së gjatë dhe përgatitjës së thjeshtë, pudingu i çokollatës është i preferuar ndaj ardhuruesit e çokollatës të të gjitha moshave, veçanërisht tek fëmijët.

100g Puding me çokollatë Moja kravica përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
3% 3,2g 17g 458 kJ / 109 kcal

100g Puding me dredhëza Moja kravica përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
3% 2,9g 16g 449 kJ / 107 kcal

Puding me dredhëza Moja kravica

Pudingu i dredhëza Moja Kravica ka një strukturë të lëmuar dhe kremoze, me një aromë të veçantë dredhëza. Kjo ëmbëlsirë është praktike për t’u shijuar shpejt në shtëpi ose për t’u marrë, dhe shpesh përdoret si bazë për krijime të ndryshme të ëmbla si pirgje frutash, tortë me puding ose ëmbëlsira. Pudingu me dredhëza Moja Kravica është i disponueshëm në një gotë prej 125 g.

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.