Qumështi Bitolsko

Nga qumështi Bitolsko i parë i prodhuar, nga viti 1952 deri në sot – ne arrijmë të ruajmë dhe kultivojmë metodat tradicionale të prodhimit të qumështit në Maqedoni dhe të përgatisim qumësht ekskluzivisht i shëndetshëm me cilësi të lartë nga fermat vendase. Qumështin e përshtatim të nevojat e të gjithë familjës, ashtu që sot kemi ofertë gjithëfarësh nga portfolio qumështi Bitolsko: qumësht afatgjatë me përmbajtje të ndryshme yndyrore, qumësht i freskët me vitamina D3, qumësht yndyrë-plotë, qumësht Bitolsko me 10 vitamina etj.

Qumësht yndyrë-plotë Bitolsko me 2,8%: kalori dhe përmbajtje ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
2,8% 3,2g 4,5g 234,5kJ / 56,4 kcal

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 2,8% yndyrë qumështi

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 2,8% yndyrë qumështi, qëmoti u bë një simbol për qumështin e lopës në tregun vendas. Ky qumësht klasik, me një përqindje mesatare të yndyrës së qumështit, dallohet me cilësinë e lartë dhe shijen e ëmbël. Produkti është i disponueshëm në pakëtim prej 1l dhe 500ml.

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 1,5% yndyrë qumështi

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 1,5% yndyrë qumështi përfaqëson një alternativë të shkëlqyer të qumështit afatgjatë standard për të gjithë ata të cilat dëshirojnë të shijojnë në të njejtën shije të qumështit, por edhe të konsumojnë më pak yndyra dhe kalori. Ky produkt është i disponueshëm në pakëtim prej 1l.

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 1,5%: kalori dhe përmbajtje ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
1,5% 3,2g 4,5g 185kJ / 44,3 kcal

Qumështi i freskët Bitolsko me D3 vitamina: kalori dhe përmbajtje ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
2,8% 3,1g 4,5g 232,8 kJ / 55,6 kcal

Qumështi i freskët Bitolsko me D3 vitamina

Drejtpërdrejt nga ferma deri në tryezën tuaj! Qumështi i freskët Bitolsko përfaqëson burim i shkëlqyeshëm i vitaminave D3. Prodhohet me pasterizimin e qumështit nën kushtet rreptësisht të kontrolluara. Qumështi ynë i freskët është një qumësht me cilësi të lartë, të zgjedhur nga ferma vendase të veçantë. Karakterizohet me shije intensive dhe të freskët. Ky produkt është i disponueshëm në pakëtim prej 1l.

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 0,9 % yndyrë qumështi

Ju dëshironi të pini qumësht, por në të njejtën kohë ta reduktoni hyrjen e kalorive dha ta nxirrni jashtë ushqimin e yndyrshëm nga ushqimi juaj të rregullt? Qumështi Bitolsko me përqindje të ulët të yndyrave është ideal për ju. Prania minimale e yndyrave dhe kalorive që janë jashtëzakonisht të ulët (vetëm 38 kalori në 100 ml) janë karakteristikat kryesore e qumështit Bitolsko me përqindje më të ulët të yndyrave. Produkti është i disponueshëm në pakëtim prej 1l.

Qumështi afatgjatë Bitolsko me 0,9 % yndyrë qumështi: kalori dhe përmbajtje ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
0,9% 3,3g 4,4g 162 kJ / 38,9 kcal

Qumështi Bitolsko me 10 vitamina: kalori dhe përmbajtje ushqyese

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
2,8% 3,2g 4,5g 234,5kJ / 56,4 kcal

Qumështi Bitolsko me 10 vitamina

Për ardhuruesit më të vegjël të Bimilk kemi përgatitur një gotë të plotë me shëndet: Qumështi Bitolsko me 10 vitamina! Qumështi i pasur me vlerat nutritive e inkujaron dhe mbështet zhvillimin dhe rritjen e rregullt tek fëmijët, dhe në të njejtën kohë përfaqëson një mënyrë të thjeshtë dhe të shijshëm për ta kënaqësin nevojat e fëmijëve për vitamina. Rrituni të shëndetshëm me qumështin Bitolsko.

Pakëtim i përshtatur për nevojat e të gjithëve

Pyetjet më të shpeshta për qumështin e Bitolës?

Edhe pse qumështi i freskët para hapjes ka afati i durimit më i shkurtër nga afati i durimit të qumështit afatgjatë, pas hapjes – afati i durimit është i njejtë. Të dyja rekomandohet të konsumohen brenda 2, 3 ditëve nga dita e hapjës së produktit.
UHT do të thotë temperaturë ultra e lartë. Zakonisht kryhet në temperatura nga 135-142 ºC, branda pak sekondash. Gjatë sterilizimit afatshkurtër, të gjitha mikroorganizma të dëmshëm për njerëzit, janë shkatërruar plotësisht. Kjo i jep qumështit afatgjatë një afat të durimit më të gjatë në krahasim me qumështin e freskët i cili përpunohet me pasterizim, në temperaturat më të ulëta prej 100 ºC. Është shumë e rëndësishme të dihet se asnjë nga këto procese nuk çon deri shkatërrimin e vitaminave dhe mineraleve, ose lëndëve ushqyese natyrale të cilat janë të pranishme në qumështin. Për atë shkak, pasterizimi dhe UHT përpunimi ruajnë plotësisht të gjithë lëndët ushqyese naturale në qumështin, sepse të dy proceset kryhen në kushtet e kontrolluara rreptësisht nga teknologë të shkëlqyer.
Jo, nuk mund sepse këta qumështa përmbajnë laktozë, por, ne kemi menduar edhe për juve: Qumështi Moja kravica pa laktozë përfaqëson alternativë ideal për të gjithë ata që janë të ndjeshme në sheqerin e qumështit. Ky qumësht ka shijen e njejtë, e këndshme si qumështin standard, por nuk ka laktozë kështu që do t’ju pëlqejnë dhe përshtaten plotësisht.
Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.