Vakti Balans+

Balans+ vakti është i disponueshëm në 3 kombinime të shijeve, ndër të cilat lehtësish ju do ta gjeni shijen e preferuar tuaj. Këta vakte janë të përmbajtur nga përzierje unikate të jogurtit probiotik funkcional, pemëve,frutave të shëndetshme dhe drithërave ushqimore. Balans+ vaktet të cilat janë të pasura me vlerat ushqyese, ndikojnë pozitivisht në tretjen e ushqimit, dhe falës drithrave dhe pemëve kontribuojnë për ndjenjë të ngopësisë. Përdorini ato si zëvendësues për mëngjes, për fillim të mirë të ditës ose si ngrënë të lehtë në çdo pjesë të ditës. Me vaktet Balans+, shëndeti është brenda mundësive.

Fillim i mirë dhe i mbarë: më jogurtin pemësh Balans+ me drithëra s’ka justifikime

Ju jeni vonë për në punë apo për në fakultet? Tërë ditën „nxitoni“ prej mbledhje në mbledhje ose ju jeni në udhëtim të gjatë me makinë? A preferoni të hani diçka shpejt dhe në levizje?

Tashmë ju nuk duhet të hani një ushqim të pashëndetshëm dhe shpejt.

S’ka justifikime me Balans+ vaktet të cilat janë lehtë të disponueshme. Është mjaft ta hapni vaktin, ta pini dhe ju do të ngopuni. Ky është një vakt të shpejt dhe praktik, por edhe përjashtimisht i balancuar i cili do ti plotësojë nevojat e trupit tuaj për fibra, proteine dhe yndyra. Ka edhe vitamina dhe minerale nga pema dhe drithëra, si edhe probiotike nga jogurti.

Shijoni në shijen e bukur, e këndshëm dhe përmbajtjën ushqyese.

Gëzuar!

Efekti probiotik i vaktit ka ndikim i dobishëm në tretjen

Ashtu si të gjithë produkte probiotike nga paleta e produkteve Balans+, baza e vaktit Balans+ përmbahet nga jogurti probiotik që ka probiotik unik Bifido Digestion, një kompleks nga 2 kultura probiotike (LA5 dhe BB12) dhe fibra oligofruktoze. Ne e kemi vërtetuar ndikimin pozitiv e formulës së tretjes së ushqimit edhe në mënyrë klinike, që vjen vetëm pas 10 ditësh nga konsumimi i rregullt!

Përfitoni nga efekti i dobishëm i probiotikëve dhe sillni trupin tuaj në formë dhe balancë, në mënyrë të shijsme dhe të thjeshtë!

Vakti Balans+ – kalori dhe përmbajtje

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Kalori
0,9g 3g 14g 78 kcal

Vakte Balans+ në 3 kombinime të shijeve

Provoni të gjitha dhe gjeni vaktin Balans+ i cili do të ju përshtatet në mënyrë të përkryer!

Bimilk: Nga qumështorja deri në tryezën tuaj

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.