Jogurti Balans+ me probiotike

Jogurti Balans+ është një jogurt probiotik i cili është i vërtetuar se e përmireson tretjen e ushqimit, dhe në mënyrë indirekte përmirëson shëndetin e përgjithshëm. Ky është jogurt probiotik unitar në tregun vendas, për të cilin është vërtetuar me testime klinike, se ndikon pozitivisht në disa aspekte të tretjen e ushqimit, pas vetëm 10 ditësh konsumim të rregullt. Për tretjen më e mirë është mjaft ta pini jogurtin prej 500 g Balans+ çdo ditë – një gotë në mëngjes dhe një gotë në mbrëmje.

Jogurti Balans+ – kalori dhe përmbajtje

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
0,9g 4g 4,0g 41 kcal

Jogurti Balans+ - kalori dhe përmbajtje ushqyese në 100g produkt

Vetëm 41 kalori në jogurtin Balans+ – ky produkt rekomandohet të konsumohet nga ana e të gjithëve që janë në regjim të veçantë të ushqimit, ose përpiqeni ta rregullojnë marrjen e kalorive në trupin. Me yndyrë qumështi më pak se 1 g, jogurti Balans+ renditet ndër produktet e qumështit me përmbajtjen më të ulët të yndyrave dhe në këtë mënyrë përfaqëson një alternativë ideale të produkteve të tjera të qumështit për secilin që kujdeset në marrjen e yndyrave dhe përpiqet të kesh ushqim i balancuar.

Jogurti Balans + dhe kompleksi Bifido Digestion: formulë unitare probiotike

Jogurti probiotik Balans+ përfaqëson një pjesë të pazëvendësueshme në ushqimin ditor tek shumë njerëzve të cilët kujdesen për shëndetin e tyre, duke u falënderuar përfitimeve të shumta që iu jep organët e tretjes së ushqimit si edhe vendosjen e balancës së trupit njerëzor.

Rekomandohet si një pjesë nga ushqimi dhe regjimi i balancuar dhe i cilësor dhe është i mirë për parandalimin e problemave të ndryshme të tretjes, siç edhe për ruajtje te një florë të shëndetshme të zorrëve. Nëpërmjet një provim klinik, është e vërtetuar ndikimin pozitiv i jogurtit Balans+ në disa aspekte të shëndetit të sistemit të tretjes.

Ky jogurti për tretjen e mirë e ushqimit ka formulë unitare probiotike në përmbajtjen i tij, kompleksi Bifido Digestion, i cili përmbahet nga:

  • Dy kultura probiotike (LA5 dhe BB12)
  • Probiotik oligofruktozë , përjashtimisht i rëndësishëm për rritjen e baktereve të mira

Çfarë e dallon jogurtin Balans+ nga jogurtet e tjerë probiotike?

Jogurti Balans+ ka një shijë të butë dhe vlerë të ulët të kalorive. Përveç kësaj, përfitimet i jogurtit Balans+ janë të vërtetuar nga një studimi i zbatuar nga anën e KBC-së Bezhanijska Kosa. Me fjalë të tjera, gjatë hulumtimit është vërtetuar se konsumimit të jogurtit probiotik Balans+ e rregullon tretjen e ushqimit pasi vetëm 10 ditësh nga marrja e rregullt të jogurtit Balans+!

Studimi i sipërpërmendur i jogurtit Balans+ Ia dha titullin për jogurt unitar në tregun me përfitime klinikisht të vërtetuara! Cilësia dhe efikasiteti, të cilët i garantojnë mjeket, janë avantazhet më të medha të jogurtit tonë probiotik, dhe në të njejtën kohë janë edhe rekomandim më të mirë të tij.

Çdo produkt të qumështit të fermentuar përfaqëson burim natyror i probiotikëve, por vetëm me atë i cili është klinikisht i vërtetuar, ju mund të jeni të sigurt se ju zgjidhni më të mirën për shëndetin tuaj. Sillni trupin tuaj në balancë me jogurtin Balans+.

Si ta konsumoni jogurtin probiotik Balans+?

Doza ditore e jogurtit Balans+ do ta sjell trupin tuaj në një qëndrim dhe balancë optimal, por kjo vetëm me përdorim të rregullt! Nëse veproni në mënyrë të parandaluese dhe në përdorimin ditor е marrni dozën e proteinave, probiotikëve dhe fibrave bimore, rreziket për të shfaqur probleme janë më të vogla.

Doza e rekomanduar për ruajtjen e shëndetit është 500 g në ditë. Më të mirë të konsumohet në mëngjes dhe në mbrëmje.

Një gotë me mëngjes dhe një gotë me darkë.

Studimi klinik i zbatuar, na tregoi se efektet pozitive e jogurtit Balans+ mund ta arriten pas vetëm 10 ditësh. Jogurti Balans+ pas një kohë pak të shkurtër, rregullon tretjen, zvogëlon fryrjet dhe dhimbjet, dhe në të njejtën kohë përshpejton metabolizmin.

Pakëtime të ndryshme për të zgjedhur sipas nevojave tuaja

Jogurti probiotik Balans+ është i disponueshëm në pakëtime të madhësive të ndryshme. Nga gota prej 180 g deri pakëtimin prej 1,5 kg – ne jemi sigurt që ju do ta gjeni madhësinë e përshtashme të pakëtimit e cila do ti plotësojë nevojat tuaja.

Pyetjet më të shpeshta për jogurtin probiotik Balans+?

Një tjetër avantazh i jogurtit Balans+ ështi ndikimi i tij pozitiv në reduktimin e masës trupore. Ky produkt i qumështit të fermentuar, përmban proteina dhe fibra bimore të cilët krijojnë ndjenjë e ngopjes, dhe në të njejtën kohe e rregullojnë oreksin.

Vlerat ushqyese të jogurtit rriten për shkak se sasisë më të madhe të baktereve të shëndetshme, për atë shkak Jogurti Balans+ përfaqëson një zgjedhje perfekte për ata që duan të jenë të shëndetshme,por edhe ata që duan të jenë të hollë!

Jogurti Balans+ u rekomandohet edhe atyre që nuk kanë probleme me tretjen, për të vepruar në mënyrë parandaluese kur ato shfaqen.

Në sistemin e tretjes, ka mijëra baktere të dobishme që ndihmojnë në shpërbërjen e ushqimit, duke lejuar shfrytëzimin më të mirë të lëndëve ushqyese nga ushqimi. Jogurti probiotik Balance+ përmban baktere të dobishme që parandalojnë riprodhimin e baktereve të tjera të dëmshme në zorrët, gjë që përmirëson më tej cilësinë e tretjes dhe funksionimin e sistemit tretjes.

Jogurti probiotik Balans+, si edhe produkte të tjera probiotike, janë të kushtuar për secilin dhe mund ta konsumojnë edhe moshuarit po ashtu. Ato janë plotësisht të sigurta edhe për fëmijët, të cilët edhe si të rriturit mund t’i konsumojnë çdo ditë.

Bimilk: Nga qumështorja deri në tryezën tuaj

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.