Protein Imlek - Shake protein dhe puding protein

Shake-u protein Imlek dhe pudingu protein Imlek janë opsione të shijshme dhe ushqyese pët të gjithë ata që kujdesen për shëdetin e tyre dhe qëndrimin fizik. Shake-u protein Imlek dhe pudingu protein Imlek janë zgjedhje të vërtetë për këta momente kur dëshironi të freskohet ose ta plotësojë energjinë para apo pas stërvitjes së vështirë. Me pasurinë e vërtetë të proteinave të qumështit, këto produkte të qumështit jo vetëm që ju do të mbushin, por edhe do ti ndihmojnë muskujt të rriten dhe të rikuperojnë. Çdo gllënjkë dhe çdo kafshatë janë një kënaqësi e vërtetë që kombinon freskësinë e qumështit me fuqinë e proteinave.

Produkte protein Imlek - Fuqia në majë të gishtave juaj!

Shake protein

Shake-u protein Imlek me 30 gr protein qumështi siguron një dozë të përkryer të energjisë dhe lëndëve ushqyese. Ky shake nuk është vetëm i shijshëm, por edhe përfaqëson edhe burrim i fuqishëm e proteinave të cilat do ti mbështetin muskujt tuaj dhe do të ju ndihmojnë ti arritni qëllimet tuaja në fitnes.

Puding protein

Pudingu protein Imlek ka 20 gr protein të pastër të qumështit. Ai ofron kombinim të parezistueshëm të teksturës kremoze dhe shijes së pasur, duke dhënë kënaqësinë pa kalori të tepert.

Pse produktet IMLEK PROTEIN?

Shake protein - pa sheqer të shtuar

Shake-u protein Imlek nuk përmban sheqer të shtuar dhe atë e bën një pjesë ideale të secilit plan të ushqimit, veçanërisht nëse ju kujdeseni ta zvogëloni marrjen e karbohidrateve në minimum.

Pa laktozë

Për shfrytëzimin maksimal e të gjitha 30 g proteinave që i përmban, shake-u protein Imlek nuk përmban laktozë, dhe me të lehtëson sintezën e proteinave në trupin tonë.

Shake me shije në të cilën shijohet

Shake-at protein Imlek ofrojnë shije të parezistueshme e cila do t’ju japë kënaqësi të vërtetë në çdo gllënjkë.

Pse pikërisht 30G?

Shumë sportistë dhe rekreativistë konsiderojnë se me marrjën më e vogël të proteinave në trupin, muskujt e tyre më shumë rriten dhe zhvillojnë. Sasinë optimale e cila trupi mund ta apsorbojë në një konsumim është 30g, ashtu që proteina të tepër nuk do të shfrytëzohet. Për atë shkak është më mirë të bëhet llogari për dozën optimale e proteinave e cila na është e nevojshme në të vërtetë, për të arritur një efekt më të mirë dhe më të shëndetshëm në organizmin tonë. Shake-u ynë Imlek protein me shije çokollatë me 50g protein, ju mund të konsumoni në disa raste – për shembull para dhe pas stërvitejs, dhe në këtë mënyrë ta shfrytëzoni tërën potencial të proteinave. Shake-at Imlek protein e përmbajnë dozën e proteinave e cila ju duheni!

Vlerja e proteinës dhe marrja e produkteve proteinike

Pse shake-at dhe pudingat proteinike duhet të bëhën pjesë nga ushqimi yt çdoditës?

Për të ditur përgjigjen e kësaj pyetjeje – ju duhet të dini e cila është karakteristika kryesore e proteinës dhe pse marrja e saj është e rëndësishme? Proteinat janë elemente thelbësore në formën e molekulave të mëdha, të cilat janë të nevojshme për qelizat e trupit – si për rritjen ashtu edhe për rigjenerimin e tyre, si dhe për funksionimin e mirë në strukturën e të gjitha qelizave të gjalla në trup.
Për kuptimin e proteinave, mjaft na thonë edhe prejardhja e vetë e fjalës ,,protein” e cila vjen nga fjala greke ,,protos”, që do të thotë ,,elementi i parë”. Proteinat për organizmin përfaqësojnë mollekula shumë të rëndësishme, të cilat janë në bazën e ushqimit të rregullt të rekreativistëve dhe sportistëve, të cilët dëshirojnë të punojnë në shëndetin, trupin dhe shpirtin e tyre.

Proteinat në ushqimin

Në vitët e kaluara, proteinat janë më shumë në qendret e planeve të ushqimit të nutricionistëve. Proteinat janë një nga tre makronutrientët (karbohidrate, yndyra, proteina), që do të thotë se trupi ka nevojë ti merrë në sasinë relativisht e madhe dhe në mënyrë të rregullt. Ndryshe nga yndyrat dhe karbohidratet, trupi nuk mund ti rruan proteinat, dhe nuk ka rezerva që mund të shfrytëzohen në rast se ai duhet për më tepër të nevojshmë të organizmit. Pikërisht për këtë arsye marrja optimale e proteinave është e rëndësishme, në nivelin ditor.

Çfarë është protein qumështi?

Kur ne përdoremi shprehjen ,,protein qumështi”, zakonisht i referohet përbërësve të tharë dhe shumë të vlefshme, të cilat kanë numër i madh të përparësimëve funksionale dhe ushqyese, dhe ata janë të nxitur nga qumështi. Protein qumështi ka rreth 80% kazëin dhe 20% protein të hirrës, pra për shkak se përfitimet që ata sjellin, shumë shpesh konsumohen si suplementet në ushqimin. Proteinat qumështi kanë efekte antikatabolike – e parandalojnë shpërbërjen e muskujve. Ndihmojnë në humbjen e yndyrave dhe i përmbajnë të gjitha 9 aminoacide të cilat janë të domosdoshme të organizmit për të funkcionuar në mënyrë optimale! Proteina e qumështit absorbohet ngadalë, gjë që siguron furnizim të vazhdueshëm të muskujve me aminoacide për një periudhë më të gjatë kohore. Imlek Protein Shake dhe Puding kanë proteina qumështi, duke i bërë ato një burim ideal proteinash midis vakteve ose pas stërvitjes.

Proteinat dhe aktiviteti fizik

Gjatë stërvitjes, kur ne ekspozojmë muskujt në përpjekje, në muskujt ndodhin mikrodëmtime (inflamacion të muskujve). Në qendrim të pushimit pas stërvitjes, muskujt rigjenerohen dhe e forcojnë trupin. Trupin duhet në domosdoshmëri protein, për të arrin rigjenerim. Pavarësisht nga dinamika e stërvitjes, a është çdo ditë ose kohë pas kohë, mënyra më e mirë për të përmirësuar qëndrimin dhe ta regjeneruar fuqimin, është ti hani qelizat me marrje të përshtatshme të proteinave dhe të shake-ut ose pudungut proteinike nga Imlek.

Kur është koha më e mirë të konsumohet shake ose puding proteinike?

Për rezultate më të mira dhe rikuperim pas stërvitjes, është thelbësore që proteina të konsumohet shpejt pas stërvitjes. Shake – u dhe pudingu proteinike përfaqësojnë mënyrën më të thjeshtë të konsumimit të proteinave të nevojshme. Pas stërvitjes, do të jetë mirë që të konsumoni të paktën gjysmën e dozës së rekomanduar, ndërsa pjesa tjetër mund të konsumohet përmes vakteve të tjera.

Produkte të tjera nga Bimilk

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.