Qumësht për kafe Moja kravica

Qumështi për kafe Moja kravica e transformon filxhanin e zakonshëm e kafesë në një kënaqësi të shijshme, kremoze, si nga një kafeteria. Ky qumësht për kafe përdoret për kafe të zezë, instant kafe, por edhe për makijato, kapuçino ose late kafe, nësë në shtëpi ju keni aparat për shkumë. Çojeni përvojen tuaj të pirjes së kafesë në nivelin tjetër duke shtuar qumështin kafe Moja kravica në pijen e preferuar juaj mëngjese.

100g Qumësht për kafe Moja kravica përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
3,8g 3g 4,5g 246 kj / 64 kcal

Qumësht për kafe: përmbajtja

Nëse duani kafeja juaj të ketë shkumë të pasur dhe shije të plotë, është e nevojshme qumështin që përdorni të ketë një përqindje të lartë të yndyrave. Qumështi për kafe Moja kravica është yndyrë-plotë dhe siguron kënaqësi me çdo gllënjkë të pirë.

Qumësht për kafe Moja kravica në pakëtime të ndryshme, për përdorim praktik

E disponueshme në pakëtim prej 1 l, qumështin për kafe është e kushtuar për nevojat e ndryshme të konsumatorëve.

Qumësht dhe kafe - një çift të përsosur

Qumështi për kafe përdorët për të shtojë strukturë kremoze, të zbutet hidhësinë e kafesë dhe të sigurojnë shtresa plotësuese të shijes së pijes. Për shumica e ardhuruesve të kafesë – qumështi përfaqëson një përmbajtje të pazëvendësushme. Shtimi i qumështit nënkuptohet për disa lloje të kafesë, siç janë: instant kafe, kapuçino, makijato si edhe late kafe. Përdorët edhe për ta zbutojë hidhësinë e kafesë shtëpiake ose e kafesë espreso.

Kafeja që ju përdorni, qumështi që ju përdorni edhe aftësitë tuaja për përgatitjen e kafesë janë të përgjegjëshme për cilësinë dhe shijen ideale e kafesë. Me qumështin për kafe Moja kravica, ju nuk duhet nevojë të shqetësoheni për një nga këta tre faktore.

Pyetjet më të shpeshta për qumëstin e kafesë Moja Kravica?

Nëse keni makinë për espreso me funksion për shkumë në shtëpi, ndiqni udhëzimët për përdorimin e makinës. Nëse ju nuk keni makinë të tillë, ju mund ta përzieni shkumën me dorë ose me aparat elektrik.

Futni aparatin e përzierjes në qumësht të ftohtë (qumështi i ftohtë bën një shkumë më të pasur) dhe rrihni shpejt dhe fort. Aparatet elektrike e veta do ta bënë të, ju vetëm duhet ti futin në një gotë me pak qumësht dhe kafe dhe pastaj ti ndizeni dhe rrihni. Përpiqni të ruani të njejtën thellësi e matesë gjatë procesit të përzierjes.

Kur ju do të notoni se qumështi fillojë të bëjë një shkumë dhe formojë flluska të vogla, uleni përzierjen më afër të sipërfaqës së qumështit dhe vazhdoni me rrihjen. Bëni këtë derisa ju nuk fitoni sasisë së deshiruar së shkumës.

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.