Гратис количина на омилените млечни производи на сите генерации!

Бимилк со новата кампања одговора на потребите на потрошувачите

10.05.2023.

Придобивките од јогуртот и киселото млеко за здравјето на сите генерации

28.04.2023.

Бимилк ги изненадува потрошувачите: Омилените млечни производи во поголемо пакување, а по иста цена!

Омилените млечни производи во поголемо пакување, а по иста цена!

19.04.2023.

РАСТЕМЕ ЗАЕДНО - БИМИЛК И СОС ДЕТСКО СЕЛО ЈА ПРОДОЛЖУВААТ СОРАБОТКАТА ПРЕКУ СТРАТЕШКО ПАРТНЕРСТВО

10.04.2023.

Омилените вкусови одат заедно

Моја Кравица чоколадно млеко и Чоко стоби со неодолива понуда

16.03.2023.

Започна поделбата на јуници, 164 од вкупно 496 јуници се поделени кај фармери низ цела Македонија

Битолска млекара со инвестиција од 1.2 милиони евра за фармерите

14.03.2023.

Битолска млекара со намалени цени на најпродаваните млечни производи

06.03.2023.

Да го отвориме заедно новото Битолско детско игралиште и да растеме безгрижно

Битола има ново детско игралиште за среќно и безгрижно детство и здраво растење. Ова рекреативно катче е донација од компанијата Б...

23.09.2022.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal