Кontakt me ne

Produktet e qumështit të kompanisë Bimilk janë sinonim për cilësi me shekuj dhe ofertë të llojshmërisë.

Qumështorja SHA Bitola,Manastir

    Kontakt forma - Na dërgoni një mesazh

    A keni pyetja apo shqetësim? Ndjehuni lirshme të na kontaktoni!
    Scroll to Top

    Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.