Krem kajmak Moja kravica

Krem kajmaku Moja kravica përfaqëson një lyerje që mund të bëjë një shtojcë të përsosur të paragjellëve të ndryshme, por edhe një shtojcë të shkëlqyer të sanduiçave, pastave dhe ngrënave të ndryshme të shijshme. Kur bëhet fjalë për një produkt qumështi me cilësi të lartë, i prodhuar sipas standardeve më të larta të kontrollit, për të cilët konsumatorët thanë se nuk mbet prapa në lidhje me shijen e njohur e kajmakut të bërë në shtëpi.

Krem kajmaku Moja kravica i disponueshëm në pakëtim prej 200g

Kërkoni krem kajmakun Moja kravica në pakëtim praktik prej 200g. Kjo lyerje mundëson përgatitje të thjeshtë dhe të shpejtë të sanduiçave, dhe është edhe shtojcë ideale për çdo mëngjes apo darkë familjare!

Krem kajmaku Moja kravica- kalori dhe përmbajtje ushqyese në produkt prej 100g

I lëngshëm, kremoz dhe çdoherë i freskët, krem kajmakun Moja kravica do t’ju mahnit edhe në herën e parë kur ju do ta provoni! Shkëlqeni jetën tuaj të përditëshme më kjo lyerje të shijshme dhe kënaqeni familjen dhe miqtë e tuaja me paragjellët e parezistueshme dukë е përdorur krem kajmakun Moja kravica e pazëvendësueshëm si gjellë anësore!

Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
45g 6g 5g 1852kJ / 449kcal

Pyetjet më të shpeshta për krem kajmak Moja kravica?

Krem kajmaku Moja kravica prodhohet përjashtimisht nga qumështi i freskët, me metoda të ngjashme për bërjen e kajmakut vendas, por të përmirësuara në mënyrë teknologjike. Procesi fillon me pasterizimin e qumështit për ti eliminuar baktereve të padëshiruara. Pas kësaj, yndyra e qumështit ndahet me të gjithë përbërësit e dobishme, prej të cilëve me vonë formohet krem kajmakun e shijshëm me një teksturë karakteristike. I gjithë proces bëhet nën mbikëqyrjen e eksperteve sipas standardeve më të larta të kontrollit të cilësisë, dukë e mundësuar shijen dhe freskësinë me cilësi më të lartë në produktin përfundimtar.
Krem kajmaku Moja kravica është një produkt qumështi krejtësisht natyror, i cili karakterizohet me mungësine e aditivëve dhe substancave kimike. Prodhohet përjashtimisht nga përbërës të përzgjedhur me kujdes – yndyrë qumështi me cilësi më të lartë dhe kripë. Kjo kombinim që është i thjeshtë, për i përpunur me mjeshtëri garanton origjinalitetin e shijes dhe cilësinë e lartë. Përveç kësaj që mundëson pasuri i proteinave dhe kalciumit, ai përmban edhe vitamin B12, i cili e thekson vlerën e tij ushqyese. Proceset e rrepta të kontrollit gjatë prodhimit garantojnë se krem kajmaku i plotëson standardet më e larta të cilësisë.

Krem kajmaku Moja kravica është magjistare e vërtetë në kuzhinë. Përveç kësaj që është një shtojcë të përsosur për sanduiçat, ai është edhe një kombinim të mrekullueshme me meze si proshuta shtëpiake dhe lloje të ndryshme të mishit, të cilët mund të përdorën për pasurimin e tryezës së festave familjare.
Kjo delikatesë kremoze shkon mirë me patatet e ngrohta, duke ofruar një kombinim të parezistueshëm butësie dhe lëngshmërie.
Gjallëroni momentet tuaja familjare me shijen e mrekullueshme të krem kajmakut Moja Kravica , i cili do t’i shtojë një notë autencitetit dhe cilësisë në çdo pjatë

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.