Djathë Irlandez - Irishko Imlek

Djathi Irlandez Irishko përfaqëson një djathë të plotyndyrshëm dhe të shijshëm, gjysmë i fortë me 45% yndyra. Konsumatorët kanë klasifikuar këtë djathë si një produkt me cilësi shumë të lartë, që ishte edhe vërtetuar me një hulumtim. Konsumohet si një ngrënë anësore, në sanduiçat, paragjellat dhe грицки, por edhe si përbërës në shumë receta, me qëllim të fitohet mbushje djathi për mishra dhe pasta të ndryshme, por edhe në ngrëna të tjera, veçanërisht në ato që përfshijnë mbushje djathi. Ka një shije dhe aromë të butë.

Djathë Irlandez - Irishko Imlek i disponueshëm në pakëtim prej 1 kg

Djathi ynë Irlandez Irishko është i disponueshëm në marketat tuaja lokale në pakëtim prej 1 kg. Ju mund ta merrni të plotë, apo të bërë me porosi, që ju mundëson ta përshtatni cilësinë sipas nevojave tuaja dhe nevojave të familjes suaj.
100 g Djathë Irlandez - Irishko i përmban vlerat e mëposhtme ushqyese:
Yndyrë qumështi Proteina Karbohidrate Vlera energjetike
27g 25g 1,5g 1,461 kj / 349 kcal

Djathë Irlandez - Irishko - kalori dhe përmbajtje ushqyese në produkt prej 100g

Djathi Irlandez Irishko përfaqëson një djathë të plotyndyrshëm, gjysmë i fortë me 45% yndyra në lëndë të thatë. Me një shije dhe aromë të butë, ky djathi do t’ju shërbëjë mirë në përgatitjen e pjatave të ndryshme dhe në përdorimin e përditëshëm.

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.