Paketat për Vitin e ri nga Bimilk-u gëzuan më shumë se 750 fëmijë nga kategoritë vulnerabël

Përmbajtja

Dhurimi tradicional të Vitit të ri të paketave nga Bimilk-u edhe këtë vit i gëzoi fëmijët të kategorive vulnerabël dhe të rrezikuara sociale nëpër tërë teritorinë e Maqedonisë dhe kontribuoi për më shumë lumturi dhe festa më të gëzuara.

„Lumturia dhe pabrengëshmëria janë gjërat të nevojshme për festat ne fund të vitit në çdo shtëpi, veçanërisht për fëmijët që ndjejnë më shumë atmosferën festive, por edhe mungesën e të njejtën. Ne jetojmë në një kohë kur destabiliziteti ekonomik dhe kujdesja e fëmijëve të rrezikut social duhet të na jetë prioriteti i parë, përgjegjësinë njerëzore jonë duhet t’ua drejtojmë për ta në çdo moment dhe për çdo rast. Kontributeti për çdo fëmijë ti ndjejë lumturinë dhe kënaqësinë e festave përfaqëson diçka në që ne jemi më shumë dedikuar si një kompani, për shkak se Bimilk është këtu për fëmijët dhe çdo ditë kontribuon për shëndetin e mirë të tyre dhe fëmijërinë e pabrengosur. Unë sinqerisht shpresoj se aq që Bimilk edhe më shumë rrit angazhimin dhe pjesëmarrjen e saj në përmirësimin e kushteve jetësore të fëmijëve dhe vazhdimisht zgjeron veprimin në fushën siq atë, kaq kjo vallë е ndarjes dhe kontribuitetit për lumturinë festive të fëmijëve nga rreziku social do të zgjerohet edhe më shumë- deklaroi Poleksena Jankulovska, menaxher rajonal i marketingut.

Paketat për Vitin e ri të bërë nga produktet e preferuara nga Bimilk-u, janë shpërndarë në më shumë se 750 fëmijë të kujdesur në qendra sociale dhe të kujdestarisë në tërë teritorinë e Republikës. Në dhurimin janë përfshirë Shoqata Qytetare për Avancimin e Arsimit të Popullatës Rome “Irhom Topaana”, Kryqi i Kuq Manastir, Instituti për Paralizë Cerebrale – Manastir, Shoqata e Qytetarëve Houpgivers, Shoqata Rome Sumnal, Shoqata për Fëmijë me nevoja të veçanta Emanuil Plus, Qendra ditore për personat me sindromën Down “Doza e lumturisë”, Zemra kokleare Veles, Organizata Derja – Shkup, AAMK për Autizëm dhe në fshatin e fëmijëve SOS.

Qumështorja nga Manastiri në kuader të aktiviteteve të përgjegjësisë sociale dhe shoqërore së saj, vazhdimisht zbaton aktivitetet dhuruese nëpërmjet të cilave u ndihmon kategorive të rrezikuara sociale dhe kontribuon për vendosje të balancës sociale në vendin. Me dhurimet veçanërisht janë të përfshirë fëmijët nga familjet për që kompania bashkëpunon me më shumë organizata joqeveritare dhe shoqata dhe përpiqet që më shumë fëmijë të jenë pjesë e këtyrë hapave.

Ndani këtë tekst:

Lini koment

Your email address will not be published. Fushat e detyrueshme janë të shënuara *

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.