Protein Imlek – forca lëvizëse e 11 000 pjesëmarrësve të Wizz Air maratonës

Përmbajtja

Proteini Imlek u dha përkrahjen e saj për një nga ngjarjet më të mëdha sportive këtë fundjavë. Në maratonën Wizz Air në Shkup, e cila u zhvillua të dielën më 1 tetor, morrin pjesë 11 000 maratonistë, gjysmë maratonistë dhe vrapuesë rekreativë dhe Protein Milek ishtë mbështetës i tyre. Gjithashtu, kishte vendosur edhe një zonë argëtuese për të gjithë të pranishme, me rekuizita të ndryshme lojëra si kërcim së larti dhe rrota e fatit, dhurata, relaksim dhe rinovim energjie për pjesëmarrësit e garës me një dozë optimale të shake proteinës Imlek dhe për fansat dhe mbështetësit ishte një vend ideal për inkurajim dhe shoqërim.

Prania e Imlek Protein në këtë ngjarje sportive është për shkak se rëndësisë së jashtëzakonshme për furnizimin e trupit me proteina të nevojshme për ndërtimin dhe rigjenerimin e indeve pas përfundimit të aktivitetit sportiv. Pikërisht pas vrapjes, muskujt janë të lodhura, pra është domosdoshme të marret një dozë vitaminash si bazë për ndërtim të masës së muskujve të shëndetshme.

Nuk përmban sheqer të shtuar, dhe përqindja e yndyrave të qumështit është vetëm 0,1%. Me konsumimin e Proteinit Imlek 300 ml fitohet dozën e garantuar prej 30 gr 100% protein i pastër qumështi. Është i disponueshëm si një shake me 3 shije të ndryshme ; çokollat, vanilje dhe dredhëz, edhe Protein Imlek çokollatë në pakëtim prej 500 ml, por edhe si puding në tre variante: çokollatë, vanilje dhe karamele e kripur.

Maratona Wizz Air në Shkup këtë vit u mbajt për herë të 19-të. Maratona është e certifikuar nga ana e AIMS dhe Atletikës Botërore dhe është pjesë e garave kualifikuese për Kampionatin Botëror në kategoritë moshuese, nën ombrellën ABBOTT WORLD MARATHON MAJORS, që do të mbahet në Çikago më 8 tetor, viti 2023. Pjesëmarrësit dhe ardhuruesit e sportit dhe vrapimit garuan në katër kategori: Maratonë, Gjuysme maratonë, Maraton stafetë dhe garë nga 5km.

Proteini Imlek ishte pijë të preferuar proteinike edhe në tetë gara të tjera këtë vit. Ne vazhdojmë me përkrahjen dhe shpallim argëtim për të gjithë sportistë, entuziastë dhe vrapuesë rekreativë që janë të përgatitur për sfida të reja.

Ndani këtë tekst:

Lini koment

Your email address will not be published. Fushat e detyrueshme janë të shënuara *

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.