Proteini Imlek me përkrahje edhe në garën e parë femërore në Manastir “Bëhu vetvetja”

Përmbajtja

Proteini Imlek ishtë një përkrahje edhe në një ngjarje tjetër sportive këtë fundjavë në Manastir. Në garën e natës për femra “Bëhu vetvetja”, marka Protein kishte Imlek zonën e saj sportive për ngrohje me rekuizita për argëtim, relaksim dhe ri-energjizim të pjesëmarrësve të garës me një dozë optimale të shake Imlek Protein, ndërsa për ardhuruesit dhe mbështetësit ishte një vend për brohoritje dhe shoqërim.

Pas përfundimit të aktivitetete sportive, nuk duhet të harohet se është shumë rëndësishme ta furnizohet trupin me proteina të cila janë të nevojshme për ndërtim dhe rigjenerim i indeve. Muskujt pas vrapimit janë të lodhura, pra, është domosdoshme të marrim një dozë si një bazë për ndërtimin e masës muskulore së shëndetshme dhe cilësore.

Gara “Bëhuni vetveja” është e para nga ky lloji, garë e natës për femra dhe fëmijë nga Manastiri. Në garën femërore që ishtë e gjatë 5km, morrin pjesë 250 pjesëmarrëse, të cilat duke filluar nga Shtëpia e Oficerëve,i provuan kufijtë, vullnetin,këmbëngulësinë e vetë nën qiellin mbi rrugët e Manastirit në kushte sfiduese atmosferike që i dhanë vetëm një motiv plotësues për të arritet qëllimin.

Marka Imlek Protein ofron mbështetje dhe ndihmë për zhvillimin e ngjarjeve sportive, pikërisht për shkak të lidhjes së proteinave me aktivitetin fizik si dhe funksionit të tyre në organizmin tonë. Proteina Imlek nuk përmban sheqer ose laktozë të shtuar, dhe përqindja e yndyrës së qumështit është vetëm 0.1%. Duke konsumuar Imlek protein shake 300ml, ju merrni një dozë të garantuar prej 30 gramësh proteinë qumështi 100% të pastër. Ofrohet si shake në tre shije të ndryshme, çokollatë, vanilje dhe dredhëz, dhe si puding në dy variante, çokollatë dhe vanilje.

Pikërisht për shkak të kësaj vlerë dhe përbërje ushqyese, proteina Imlek ka qenë pija e preferuar edhe në garat e tjera ku ka qenë e pranishme dhe ka dhënë mbështetjen e saj, në “Skopje Run”, “Ohrid Ultra-Trail” dhe “Ohrid Run”. Deri në fund të vitit vazhdojmë mbështetjen tonë dhe shpallim argëtim për të gjithë sportistët, entuziastët dhe rekreativistët të gatshëm për të kapërcyer sfida të reja.

Ndani këtë tekst:

Lini koment

Your email address will not be published. Fushat e detyrueshme janë të shënuara *

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.