Qumështi Bitolsko dhe jogurti Bitolski përsëri janë zgjedhja e parë e konsumatorëve

Përmbajtja

Qumështi Bitolsko dhe jogurti Bitolski tanimë në katërtin vit radhazhi e shijojnë besimin e konsumatorëve maqedonase në tregun dhe janë markat më të njohura për vitin 2023 në kategoritë përkatëse sipas hulumtimit të bërë nga agjencia Insajder ID. Dy brendet nga Bimilk, të përfaqësuara në këtij hulumtim dallohen me njohjen më të madhe tek konsumatorët, në krahasim me të gjitha brende nga kategoritë e qumështit dhe jogurtit, të pranishme në tregun maqedonas nga prodhimi vendas dhe i huaj.

Hulumtimi ishte kryer tek 1200 konsumatorë në tërë shtet nëpërmjet intervistave të drejtpërdrejta. Ishin të përfshire brendet, markat edhe nga prejardhja vendase edhe nga prejardhja e huaj, të cilat ishin ndarë në 16 kategori. Kategoritë e qumështit dhe jogurtit shquhen si kategoritë më të konkurruese dhe me numër më të madh të pjesëmarrësve në tregun.


Hulumtimi i kryer nga Insajder ID, i cili merret me njohjen e markave tek qytetarët e Maqedonisë, zbatohen katër vite me radhë, me që monitoron dinamikën dhe zhvillimin e shkallës së njohjes në tregun. Njejt ashtu, kontinuiteti i hulumtimit jep edhe një kuptim të rëndësishëm tek zakonet e konsumatorëve si edhe lidhje e konsumatorëve me cilësinë e produktit dhe vlerat që i përfaqëson.

Ndani këtë tekst:

Lini koment

Your email address will not be published. Fushat e detyrueshme janë të shënuara *

Scroll to Top

Веб страната користи колачиња за да овозможи најдобро искуство. Со користење на bimilk.mk се согласувате со нашата политика за приватност и користењето на колачиња во согласност со нашата политика за колачиња.